STARBUCKS® ESPRESSO ROAST
Täyteläisempi ja rohkea
Tutustu STARBUCKS® Espresso Dark Roastin täyteläisiin ja karamellimaisen makeisiin sävyihin, jotka ovat STARBUCKSin kuuluisien käsintehtyjen lattejen perusta. Tulet rakastamaan tämän ajattoman reseptin intensiivisyyttä, ja valmistat kahvin vain muutamassa sekunnissa NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvikoneellasi.
RAVINTOSISÄLTÖ | per 100 g | per 100 ml | Annos | % RI* | |
---|---|---|---|---|---|
Energia (8kJ/g) | kJ | 1093,8 | 24,0 | 7,2 | 0% |
Energia (2kcal/g) | kcal | 266,9 | 5,7 | 1,7 | 0% |
Rasva | g | 17,1 | 0,0 | 0,0 | 0% |
josta tyydyttyneet rasvahapot | g | 7,6 | 0,0 | 0,0 | 0% |
Hiilihydraatit | g | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 0% |
joista sokerit | g | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 0% |
Ravintokuitu (DP > 3) | g | 38,7 | 0,7 | 0,2 | |
Proteiini | g | 8,1 | 0,3 | 0,1 | 0% |
Suola | g | 0 | 0,0 | 0,0 | 0,2% |
*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).

Kova työ maistuu nautinnolliselta
Vuonna 1975 STARBUCKS® alkoi etsiä täydellistä paputyypin ja paahdon yhdistelmää. Kuukausien kokeilut johtivat tähän kahviin, jonka resepti tarjoaa karamellimaisen makeuden. Se on niin hyvä, ettei sitä olla koskaan muutettu.
Saatat myös pitää
PARHAAT VINKIT


ROAST SPECTRUM ‒ PAAHTOASTEIKKO
Starbucks™ Roast Spectrum -paahtoasteikko on vuosien työn ja asiantuntemuksen lopputulos. Kahveille on kolme eri paahtoastetta: vaaleapaahtoinen Starbucks® Blonde Roast, keskipaahtoinen Medium Roast ja tummapaahtoinen Dark Roast. Jokaisen kahvin luomisessa käytetään ainutlaatuista ajan ja lämpötilan suhdetta. Oikeanlaiset aromit, vivahteet, täyteläisyys ja happamuus löytyvät vain täydellisessä tasapainossa.


EETTINEN HANKINTASITOUMUS
Starbucks on sitoutunut tuottamaan kahvinsa 100 % eettisesti ja onkin hiljattain saavuttanut 99 % virstanpylvään. Tavoitteena on tehdä kahvista maailman ensimmäinen kestävän kehityksen mukainen maataloustuote.


CAFE PRACTICES
Yhteistyössä Conservation Internationalin kanssa kehitetty Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) Practices auttaa korkealaatuisen kahvin pitkäaikaisen hankinnan luomisessa ja vaikuttaa samalla myönteisesti kahvinviljelijöiden ja heidän yhteisöjensä toimintaan.
