Sillä on merkitystä, miten kahvi päätyy kuppiisi
Ennen ensimmäistä siemausta kahvillasi on tarina. Tutustu uskomattomaan pavusta kuppiin -matkaan, joka huipentuu ammattilais tasoiseen kahviin.
Ennen papua on marja
Kuvittele seisovasi kahvipensaan edessä. Jos sinun on valittava vain parhaat pavut, miten löydät ne? Hienoimmat marjat Se vaatii kärsivällisyyttä, mutta lopulta ne saavuttavat täydellisen kypsyyden.
Sitoutuminen vastuulliseen tuotantoon
Laatu on lupauksemme. Laatu tarkoittaa kahvipapujen vastuullista viljelyä ja paikallisten tuottajien tukemista kaikkialla maailmassa.
Mikään paahto ei ole samanlainen
Niin, paahtaminen. Siinä nuo ihanat aromit tulevat esiin ja kahvin runko paljastuu.
Erilaiset pavut reagoivat erilaisiin paahtoasteisiin, joten määrittelemme paahtoajat ja lämpötilat tarkasti varmistaaksemme niiden täydellisyyden.
Vaalea paahto
Säilyttää hedelmäiset aromit ja hapokkuuden ja antaa kahville kevyemmän rungon.
Keskipaahtoinen
Kehittää tasapainoisempia makuja, joissa on vähemmän happamuutta ja keskitäyteläinen runko.
Tumma paahto
Voimakas runko ja matalahappoinen.
Parempi yhdessä
Kun pavut ovat valmiita, yhdistelemme niitä. Eri alueiden pavuilla on erilaisia vivahteita. Ne sekoitetaan niiden luonteensa perusteella. Ja kun löydämme täydellisen tasapainon, se on menoa.
Mikä on suosikkijauhatuksesi?
Jauhatus tuo mukanaan vieläkin enemmän tuntemiasi ja rakastamiasi NESCAFÉ® Dolce Gusto® -aromeja. Pavut jauhetaan pitkällä tai lyhyellä tavalla kahvityypistä riippuen.
Hienompi jauhatus lyhyille kupeille
Tämä mahdollistaa kahvin aromien parhaan mahdollisen uuttamisen.
Karkeampi jauhatus pitkille kupeille
Aromit uutetaan hellävaraisesti, jolloin niiden laatu säilyy pitkissä kahveissa.
Tarkasti pakattu
Kun kahvi on jauhettu, pidämme sen tuoreena. Pakkaamme jokaisen sekoituksen huolellisesti patentoituihin kapseleihimme, millä varmistamme, että maut ja aromit pysyvät tuoreena sinulle.
Toimitetaan aina tuoreena
Viimeinen vaihe on aina suosikkimme. Kun otat kulauksen ihanaa, vastavalmistettua kahvia ja voit maistaa sen valmistamiseen käytetyn intohimon. Meille on tärkeää, miten kahvi päätyy kuppiisi. Joka kerta.